Ιταλικά

Ιταλικά

Πρόγραμμα που απευθύνεται σε ενήλικες, δίνοντας την δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης του Ινστιτούτου Italiano di Cultura σε 2 χρόνια.

Γιατί:

  • Είναι γλώσσα του πολιτισμού και των τεχνών.
  • Είναι η γλώσσα μιας υψηλά τεχνολογικής και βιομηχανικής χώρας με ηγετική θέση παγκοσμίως σε τομείς όπως τουρισμός, μόδα, τέχνες.
  • Πολλοί Έλληνες φοιτητές ενδιαφέρονται για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία στους τομείς της Ιατρικής, της Φαρμακευτικής, της Αρχιτεκτονικής και της Μόδας.
  • Είναι η ιδανική γλώσσα για να δημιουργήσει και να εκφράσει κανείς μελωδία, καθώς όλα τα μέρη του λόγου της τελειώνουν σε φωνήεν, κάνοντας ρίμα.
  • Είναι μια ζωντανή γλώσσα που έχει πολλές γραμματικές ομοιότητες με την Ελληνική καθώς και ευέλικτη σύνταξη, γεγονός που καθιστά την εκμάθησή της εύκολη για τους Έλληνες.

Online και Φυσικές Τάξεις

Η αξία της τάξης και της φυσικής παρουσίας σε αυτήν είναι πραγματικά ανεκτίμητη! Η γνώση και η εκπαίδευση, όμως, δεν περιορίζονται σε τέσσερις τοίχους. Το Σχολείο μας προσαρμόστηκε με επιτυχία στις ανάγκες της εποχής για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (online lessons) και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής τάξεων με φυσική παρουσία, καθώς και  διαδικτυακών μαθημάτων.

Αίτηση Εγγραφής Μαθητή