Το Σχολείο

Το Σχολείο

Το Σχολείο μας ιδρύθηκε το 2002 και από το 2009 βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο ασφαλές κτίριο στην οδό Ελ. Βενιζέλου 25, στον Κεντρικό  Δρόμο της Αγίας Βαρβάρας και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από τους σταθμούς μετρό Αγ. Μαρίνας και Αγ. Βαρβάρας.  Ο χώρος είναι φιλικός  και φιλόξενος, με φωτεινές αίθουσες εξοπλισμένες με σύγχρονους υπολογιστές,  βιντεοπροβολείς (video projectors) για χρήση διαδραστικού πίνακα (interactive whiteboard) και  ασφαλή  πρόσβαση στο Internet.

Η Φιλοσοφία μας

Με αφοσίωση στη Γνώση και την Αγάπη για τα παιδιά, το Leader έχει εκπαιδεύσει και εμπνεύσει χιλιάδες μαθητές. Με διαρκή Έρευνα και Επιμόρφωση στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας και της τεχνολογίας στην τάξη, είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο διδασκαλίας που παρέχουμε στους μαθητές μας!

Στόχος μας να αγαπήσουν τα παιδιά την γλώσσα που μαθαίνουν και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους ως μαθητές του Κόσμου Μαζί μας!

Η Ομάδα Leader

Ελευθερία Μπογόρδου

Ελευθερία Μπογόρδου

Ελευθερία Μπογόρδου

Διεύθυνση Σπουδών

Η Ελευθερία είναι η δημιουργός του Leader. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και Ψυχολογίας , Greenwich University, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MSc).

Είναι NLP Practitioner με εξειδίκευση στην εκπαίδευση και τους διαφορετικούς μαθησιακούς τύπους μαθητών.

Πιστεύει ότι κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί, όταν του δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες μάθησης με συγκεκριμένη εκπαιδευτική καθοδήγηση.

Έχει παρευρεθεί σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια παιδαγωγικής, ψυχολογίας και τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

Σοφία
Μπογόρδου

Σοφία Μπογόρδου

Σοφία Μπογόρδου

Γραμματεία

Η Σοφία είναι απόφοιτος σχολής Γραμματέων , καθώς και σχολής Σχεδίου και Διακόσμησης.

Είναι η εμπνευστής εκπαιδευτικών κατασκευών και καλλιτεχνικών δρώμενων του Leader.

Η αγάπη της για τους μαθητές και την Αγγλική κουλτούρα την οδήγησαν σε σπουδές Αγγλικής Γλώσσας. Είναι υπέρμαχος της άποψης ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα μέσα από το παιχνίδι και τις δημιουργικές δραστηριότητες.

Κάθε χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια διοίκησης και δημιουργικής απασχόλησης.

Ζένια-
Ιφιγένεια Ντρίβα

Ζένια- Ιφιγένεια Ντρίβα

Ζένια- Ιφιγένεια Ντρίβα

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας

Η Ζένια γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μουσικοκινητικής, θεατρικού παιχνιδιού και σχολικής ψυχολογίας στην προσπάθειά της να ενσωματώσει στη διδασκαλία της καινοτόμες μεθόδους μάθησης και διασκέδασης, που να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Ευγενία
Κατσανεβάκη

Ευγενία Κατσανεβάκη

Ευγενία Κατσανεβάκη

Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας

Η Τζένη πραγματοποίησε σπουδές Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ωθούμενη από έντονο ενδιαφέρον για τον γαλλικό πολιτισμό.

Η βιωματική μάθηση και η αλληλεπίδραση με τα παιδιά είναι οι βασικές αρχές που ακολουθεί στο μάθημά της, τόσο με τα μικρά παιδιά όσο και με τους ενήλικες.

Ιωάννα
Γκερεδάκη

Ιωάννα Γκερεδάκη

Ιωάννα Γκερεδάκη

Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας

Η Ιωάννα είναι απόφοιτος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας και λάτρης των ξένων γλωσσών.

Η αγάπη της για τα παιδιά και την γερμανική γλώσσα αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρό της για διδασκαλία που χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Ενημερώνεται συνεχώς για καινοτόμες ιδέες με σκοπό την ενσωμάτωση διαδραστικών παιχνιδιών και βιωματικών δραστηριοτήτων στην διδασκαλία της.

Βασιλική
Πάντου

Βασιλική Πάντου

Βασιλική Πάντου

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας

Η Βάσω σπούδασε Ελληνική Φιλολογία , είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στις Επιστήμες της Αγωγής- Εκπαίδευση Ενηλίκων, καθώς και άδειας διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας.

Είναι υπέρμαχος της έρευνας και της δια βίου εκπαίδευσης. Θεωρεί ότι η μεγαλύτερη επιβράβευση ενός δασκάλου είναι η συνεχής εξέλιξη του μαθητή και το χαμόγελό του όταν κατακτά καινούριες γνώσεις.

Βασιλική
Κριθαρούλα

Βασιλική Κριθαρούλα

Βασιλική Κριθαρούλα

Καθηγήτρια Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας

Ο θαυμασμός της Βασιλικής για τον Ιταλικό πολιτισμό και την Ισπανική κουλτούρα την οδήγησε σε σπουδές Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και μετάφρασης και διερμηνείας στις γλώσσες αυτές.

Πιστεύει ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ο καθηγητής και οι μαθητές γίνονται συνταξιδιώτες που μοιράζονται ιδέες και απορίες, χτίζοντας έναν μοναδικό δίαυλο επικοινωνίας.

Πελαγία
Αλεξάκη

Πελαγία Αλεξάκη

Πελαγία Αλεξάκη

Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας

Η Πελαγία είναι απόφοιτος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Η επαφή της με την διδασκαλία άρχισε πριν από 25 χρόνια και έχει μετατραπεί σε σχέση αγάπης και διαρκούς επιμόρφωσης.

Αυτό που λατρεύει στη δουλειά της είναι η ικανοποίηση όταν βλέπει τους μαθητές να κατανοούν την γλώσσα και να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες.

Χριστίνα Κοτέφα

Χριστίνα Κοτέφα

Χριστίνα Κοτέφα

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Λατρεύει τα παιδιά και την πρόκληση να προσαρμόζεται στα δεδομένα και τις ανάγκες κάθε παιδιού μέσα από τη διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Διδάσκει με γνώμονα ότι πραγματική επιτυχία δεν είναι απλά η μεταλαμπάδευση γνώσης, αλλά τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μαθητών και το ενδιαφέρον τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

 

Ο Χώρος

View the embedded image gallery online at:
https://www.leader.edu.gr/to-sxoleio#sigProIdbcfc1a2c6f

Online και Φυσικές Τάξεις

Η αξία της τάξης και της φυσικής παρουσίας σε αυτήν είναι πραγματικά ανεκτίμητη! Η γνώση και η εκπαίδευση, όμως, δεν περιορίζονται σε τέσσερις τοίχους. Το Σχολείο μας προσαρμόστηκε με επιτυχία στις ανάγκες της εποχής για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (online lessons) και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής τάξεων με φυσική παρουσία, καθώς και  διαδικτυακών μαθημάτων.

Αίτηση Εγγραφής Μαθητή